ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Zehra Sarar Anaokulu

02222193738
02222193739
Çankaya Mahallesi, Çimenliyol sokak No 4 Odunpazarı/ESKİŞEHİR
Bölgesinde örnek ve önder okul öncesi kurumu olmak.
Misyon
Okul öncesi eğitimin genel amaçları doğrultusunda sağlıklı ve mutlu bireylerin temellerini oluşturmak.
Başarılar
Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği protokolü ile ortaklaşa yürütülen “Beyaz Bayrak Projesi” kapsamında okulumuz beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında 21.01.2010 tarihinde imzalan protokol ile Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında Okulumuz Eskişehir ilinde sayılı okullar arasına girerek "Beslenme Dostu Okul" seçilmiştir.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Yarım Gün Sabah Grupları: 07.45-12.30 Yarım Gün Öğle Grupları: 12.45-17.30
Doğalgaz-Kalorifer
Ulaşım
Okula 1-37 ve 63 numaralı belediye otobüsleri ve 10-24 numaralı minibüslerle ve Osmangazi-Çankaya Tramvay Ring Hattı ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Zehra Sarar Anaokulu çevresinde Plevne Özel İdare Ortaokulu ve Gazi Yakup Satar Kız Teknik ve Meslek Lisesi bulunmaktadır. Okulun karşısında Şahintepesi Aile Sağlığı Merkezi bulunmaktadır.
İl Merkezine Yakındır.